Czacha Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Witam Otóż mam problem z dwoma modami ( zdjęcie : 02 ) mimo zaznaczenia nie ma ich w folderze res_mods w odpowiednich katalogach. Przykład jednego z nich : Zmieniona grafika wyników bitwy powinna znajdować się w tym folderze ( zdjęcie: 03 ) natomiast muszę ją dorzucić ręcznie pobierając z innej strony ( zdjęcie: 01 ) to samo dzieje się z modem dźwiękowym w wersji locastan lub webium. Reszta modów, które instaluje działa bez problemów. Zawsze zaznaczam czystą instalacje oraz przeprowadziłem czyszczenie plików cache i dlc dostępne w instalatorze. Niestety to nie rozwiązało problemu. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam :) Quote
Administrator Aslain Posted October 4, 2015 Administrator Posted October 4, 2015 Instalowales do folderu z gra czy gdzies indziej? Nie ma logow wiec ciezko tak. Quote
Czacha Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Tak instalowałem do folderu z grą :) juz dorzucam logi _Aslain_logs.zip Quote
Czacha Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Zapomniałem o nich xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted October 4, 2015 Administrator Posted October 4, 2015 Jutro sprawdze, dzieki. Quote
Administrator Aslain Posted October 12, 2015 Administrator Posted October 12, 2015 Istnieje mozliwosc ze plik DLC: BattleResultsWindow_sexy_910.7z masz zepsuty, wiec instalator nie potrafi go rozpakowac, stad go nie masz w grze. Czysciles katalog DLC, ew. kasowales ten plik na probe aby pobralo go ponownie? Quote
Czacha Posted October 12, 2015 Author Posted October 12, 2015 Tak czysciłem katalog DLC, w trakcie instalacji pokazuje ze pobiera ten mod oraz mod dziwiękowy ( pokazuje dwa paski oraz zawartość mb ) ale pozniej po procesie instalacji jak sie okazuje nie ma ich w katalogu res_mods i musze wrzucac ręcznie szukając tych modów na innych stronach. "kasowales ten plik na probe aby pobralo go ponownie?" tego pliku nawet tam nie ma :D Quote
Administrator Aslain Posted October 13, 2015 Administrator Posted October 13, 2015 Jesli nie ma to znaczy ze Ci komputer cos miesza i nie pozwala instalatorowi pracowac poprawnie. Moze antyvir, moze brak uprawnien admina, albo cos jeszcze, nigdy nie wiadomo... Wrzuc recznie te pliki do katalogu DLC: Sexy results Ut announcer Quote
Czacha Posted October 13, 2015 Author Posted October 13, 2015 Raczej bym stawiał na blokowanie przez antywirusa albo coś innego. Wielkie dzięki za linki :) Quote
Generale Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Z innego konta na kompie też nie instaluje? U mnie sam się problem naprawił z blokowaniem instalatora przez nie wiadomo co. Quote
Recommended Posts