Mazi49 Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 witam , ściagam paczke , próbuje ja zainstalować i w tym momencie uaktywnia sie antywirus i wyskakuje jakis błąd i komunikat ze to TROJAN i żandej wersji paczki straszej czy nowszej nie moge zainstalowac bo od razu uaktywnia sie antywirus, kolega z pracy ma identycznie. proszę o pomoc Quote
Administrator Aslain Posted October 5, 2015 Administrator Posted October 5, 2015 Falszywy alarm, antywirus oklamuje, wylacz go na czas instalacji a bedzie ok. Quote
Mazi49 Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 to dlaczego do tej pory wszystko było ok, tyle razy to instalowałem , tyle miesięcy i było wszystko ok a teraz nagle nie jest????????????? Quote
Administrator Aslain Posted October 5, 2015 Administrator Posted October 5, 2015 Blad jest efektem dzialania antywirusa, a komunikat masz przez AVG pewnie, ktory od 18 wrzesnia wysyla falszywe komunikaty, to ich pytaj czemu tak jest a nie mnie, u mnie jest zawsze dobrze i tak jak ma byc. Quote
Recommended Posts