artusspqr Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Witam gra odpala się normalnie lecz po wejściu do hangaru zatrzymuje się na "odświeżam pojazdy" i na tym kończy się że gra zostaje w tej pozycji. Niestety nie pomogło zastosowanie się do twoich instrukcji : ponownie zainstalowałem modpacka zresetowałem ustawienia, wyczyściłem katalog DLC cache i dalej nic to samo.Wczoraj ściągnąłem ostatniego 4.6.33 9.10. Pomocy premka leci a ja nie mogę grać od wczoraj.Używam Twojego modpacka od bardzo dawna i nigdy nie miałem aż tak źle że nie mogłem wejść kompletnie do gry.Proszę przejrzeć załączone logi może tam coś jest bo ja się na tym nie znam. Pozdrawiam i z góry dziękuję. artusspqr _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted October 14, 2015 Administrator Posted October 14, 2015 Czy moglbys na probe nie instalowac moda WotXp widze dziwne bledy w logu z tego moda. Daj znac czy to pomoglo. Quote
Administrator Aslain Posted October 14, 2015 Administrator Posted October 14, 2015 Tak to WotXP, ciekawe bo mod wczesniej dzialal ok. Quote
artusspqr Posted October 14, 2015 Author Posted October 14, 2015 Sorki że tak późno odpisuję ale busy byłem. Zrobiłem tak jak napisałeś i pomogło super wszystko chodzi coś musi być nie tak z tym modem. Jeszcze raz dzięki bardzo pozdrawiam. Quote
Recommended Posts