Czaro Posted October 20, 2015 Posted October 20, 2015 To tak, instalacje modów zrobiłem tak jak pisałeś. Co tu dużo pisać. Tak jak w temacie. Wchodzę w bitwę, ładuje się do 99% i dalej nie idzie. Reset wota nie pomaga. Musze po prostu czekać, aż skończy się bitwa. I coraz częściej mi się to zdarza. Do tego jak już tu piszę to czasem zdarza się, że wywali mi grę, ale to rzadko. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Czaro Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 (edited) Problem występuje ciągle. Przeinstalowywałem tez parę razy mody, bo chciałem experymentować różnymi modami i problem nadal występuje. Jeżeli to coś ma pomóc to przesyłam jeszcze raz logi. EDIT: Wyrzuciłem all mody, bo znowu mi nie chciało grę wczytać. Wyrzuciłem mody, włączam wota i wczytało mi grę normalnie. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited October 22, 2015 by Czaro Quote
Generale Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Zainstaluj samego xvm i zobacz, potem dodawaj po 1-2 mody i sprawdzaj, parę minut poświęcisz, a na przyszłość komuś się może przyda :) Quote
Administrator Aslain Posted October 23, 2015 Administrator Posted October 23, 2015 Problem występuje ciągle. Przeinstalowywałem tez parę razy mody, bo chciałem experymentować różnymi modami i problem nadal występuje. Jeżeli to coś ma pomóc to przesyłam jeszcze raz logi. EDIT: Wyrzuciłem all mody, bo znowu mi nie chciało grę wczytać. Wyrzuciłem mody, włączam wota i wczytało mi grę normalnie. Zauwazylem duzo bledow od moda Info Panel, moze zobacz bez niego. Quote
Czaro Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 (edited) Dziękuje za odpowiedź. Jak wrócę z pracy to wyprobuje bez moda info panel. BTW, odwaliłeś kawał dobrej roboty z tymi modami :) Edited October 23, 2015 by Czaro Quote
Czaro Posted October 24, 2015 Author Posted October 24, 2015 Chyba pomogło, dzięki :) Póki co nie wystąpił podobny problem :) Dziękuję bardzo za pomoc :) Quote
Administrator Aslain Posted October 25, 2015 Administrator Posted October 25, 2015 Nie ma sprawy, powodzenia :) Quote
Recommended Posts