R666AFF Posted October 21, 2015 Posted October 21, 2015 (edited) Witam, w trakcie gry na panelu statystyk zamiast wn8 mojego i innych graczy wyswietlaja mi sie jakies liczby od 1000 nawet do ponad 10 000. Reszta statystyk dziala poprawnie. Ktos cos? Edited October 21, 2015 by R666AFF Quote
Administrator Aslain Posted October 21, 2015 Administrator Posted October 21, 2015 Wyglada to na WR a nie WN8, czemu myslisz ze tam powinno byc wn8? Zmien na stronie XVM na rating jaki chcesz... Quote
R666AFF Posted October 21, 2015 Author Posted October 21, 2015 Dziekuje, wystarczylo zmienic na stronie. :) Quote
GummyBeer Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) Witam wrzucilem aktualizacje i zaznaczylem WM8 w bitwie i jak rozpoczyna sie bitwa scrin na dole to widac napis Diff -682 i nie wiem oco chodzi a na stronie XVM jest wszystko ustawione ok wlacznie z flaga Edited November 19, 2015 by GummyBeer Quote
GummyBeer Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 acha i taki dodatek nie dziala raportowanie nie wiem od czego to zalezy klikam raport i nic,acha i czy beda kolorowe statystyki po bitwie takie ktore nie zmieniaja interfejscu na ang.na stronie awolfu PMOD tak to sie nazywa 61-70 strona ma zamieszczone ale to paczka jakos nie moge z tego tego wyciagnac moz nie wiam ktore pliki moze sie orietujesz jak z tego wyciagnac te kolorowe staty Quote
Administrator Aslain Posted November 20, 2015 Administrator Posted November 20, 2015 Witam wrzucilem aktualizacje i zaznaczylem WM8 w bitwie i jak rozpoczyna sie bitwa scrin na dole to widac napis Diff -682 i nie wiem oco chodzi a na stronie XVM jest wszystko ustawione ok wlacznie z flaga Mod dziala poprawnie, pokazuje wn8, na poczatku bitwy masz 0, a diff pokazuje ile dmg musisz zrobic aby zrobic minimum. Quote
GummyBeer Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 acha ok , a myslalem ze sie cos z nim zj... bo tak wczoraj te liczby sie zmniejszaly az do zera wiec teraz kumam oco chodzi.DZ.A w XVM to np.jak ustawic scaling dac na duble czy default Quote
Recommended Posts