PiotrG Posted October 25, 2015 Posted October 25, 2015 (edited) Po rozpoczęciu gry mod nie ładuje mi ikony Dużego kalibru i ile jest mi potrzebne do zdobycia jego, screenshots 1 Chciałbym się dowiedzieć co to jest? Po przyciśnięciu klawisza F8 ( przeładowania ) wyskakują mi takie komunikaty Bird Dog screenshots 2 Nazwa gracza na screenshots nie jest moja nazwą, jest to pierwsza lepsza powtórka z Wotreplays, w grze występuje to samo. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited October 25, 2015 by PiotrG Quote
Administrator Aslain Posted October 25, 2015 Administrator Posted October 25, 2015 Na razie recznie musisz ustawic: res_mods\0.9.10\scripts\client\gui\mods\mod_team_hp.json { "colors": { "alliesHPColor": "#E0E0E0", "alliesHpBarColor": "#6FC605", "damageColor": "#E0E06D", "damagePercentColor": "#E0E0E0", "enemyHPColor": "#E0E0E0", "enemyHpBarColor": "#F30900", "enemyHpBarColorBlind": "#6F6CD3", "mainGunColor": "#E0E06D", "piersiedHits": "#BDE0E0" }, "damage": { "damagePercent": false, "enable": true, "piersiedHits": true }, "hpBar": { "mainGunDynamic": true, "prebattleTeamNames": false, "showMainGun": true } } Quote
PiotrG Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 Dziękuję działa :) A drugie moje pytanie związane z screenshots 2, powie może mi ktoś co to oznacza? Quote
Administrator Aslain Posted October 25, 2015 Administrator Posted October 25, 2015 Dziękuję działa :) A drugie moje pytanie związane z screenshots 2, powie może mi ktoś co to oznacza? To jest z moda od pokazywania kierunku do wyspotowanych wrogow, przelaczales rozne tryby tego moda. Quote
PiotrG Posted October 25, 2015 Author Posted October 25, 2015 tylko jest to trochę dziwne że akurat umiejscowiono przełączanie trybów pod klawiszem F8 gdzie jak wiadomo występuje komunikat o przeładowaniu :( Quote
Administrator Aslain Posted October 25, 2015 Administrator Posted October 25, 2015 Edytuj res_mods\0.9.10\scripts\client\gui\mods\RN_Mods\xml\RN_BirdDog.xml <toggleKey>KEY_F8</toggleKey> Zmien na inny klawisz. Quote
Administrator Aslain Posted October 26, 2015 Administrator Posted October 26, 2015 W nastepnym modpacku ustawie to na F10 dla swietego spokoju, albo w ogole wylacze. Quote
xxx_Mario_xxx Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 p.s. to lepiej wyłacz, bo czesc osób ma inne rzeczy pod f10 (np ja;p) a kto bedzie potrzebował to sobie właczy pod swój klawisz :) Quote
Administrator Aslain Posted October 27, 2015 Administrator Posted October 27, 2015 p.s. to lepiej wyłacz, bo czesc osób ma inne rzeczy pod f10 (np ja;p) a kto bedzie potrzebował to sobie właczy pod swój klawisz :) Nie wiem co tam wpisac, na razie zostawilem F10, masz pecha ;) Quote
Recommended Posts