ziomalxxz Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 (edited) Tak jak napisałem gra zaczyna się włączać i zamyka się.... :( _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf _Aslain_logs.zip Edited November 18, 2015 by ziomalxxz Quote
elpe Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 mam ten sam problem. gra włącza się w trybie awaryjnym (bez modów) bez problemu Quote
szuwax666 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Miałem ten sam problem. W moim przpyadku wystarczyło przy instalowaniu wyłączyć automatyczne logowanie i pominięcie intro. Quote
rozwalatordemolka Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) Ja mam aktualizacje włączone pomiń intro tez i wszystko hula co potrzebuje czyli xvm celownik i zoom reszta jest zbędna Edited November 19, 2015 by rozwalatordemolka Quote
DonYebakos Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Pominąłem wszystko i wywala mnie przy wczytywaniu bitwy. Jakieś propozycję ? Quote
OJCIE3C Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Odznacz pierwszą opcję , czyli żeby nie wyszukiwało nowych update , pomiń intro i automatyczne logowanie , i będzie wszystko działało :) Quote
Eowina1 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Pominąłem wszystko i wywala mnie przy wczytywaniu bitwy. Jakieś propozycję ? Też tak miałam, odznaczyłam wot tweakera i nie wywala. Co do samej gry mam zaznaczone pomiń intro i normalnie wczytuje, choć może dłużej "myśli" niż zwykle. 1 Quote
DonYebakos Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) Odznacz pierwszą opcję , czyli żeby nie wyszukiwało nowych update , pomiń intro i automatyczne logowanie , i będzie wszystko działało :) Odznaczyłem już wcześniej, nie pomogło, Też tak miałam, odznaczyłam wot tweakera i nie wywala. Co do samej gry mam zaznaczone pomiń intro i normalnie wczytuje, choć może dłużej "myśli" niż zwykle. Zaraz sprawdzę i zobaczę czy działa. działa, dzięki wielkie :) Edited November 19, 2015 by DonYebakos Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2015 Administrator Posted November 19, 2015 WoT Tweaker cos sie popsul, dzisiaj to naprawie mam nadzieje. Quote
bilek1 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 (edited) Odznaczyłem już wcześniej, nie pomogło, Zaraz sprawdzę i zobaczę czy działa. działa, dzięki wielkie :) Przecież ten błąd opisałem już wcześniej i sposób jak go ominąć. WoTTWeaks problematyczny. Trzeba czytać forum. Topic : Wywala grę do pulpitu Edited November 19, 2015 by bilek1 Quote
SilentKiller Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 u mnie gra ładuje ale nie startuje. czarny ekran ????? Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2015 Administrator Posted November 19, 2015 Sciagnijcie nową paczkę, jesli nadal jest problem potrzebuje logi. Quote
Recommended Posts