Rosol Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Witajcie. Pojawił mi się na środku ekranu poziomy kompas. O ile podczas gry jakimkolwiek czołgiem mi on nie przeszkadza, to podczas grą artą nie da się wycelować. Mianowicie jest w tym kompasie ogranicznik, coś jak wychył działa. I po wycelowaniu bardzo często działo samoczynnie przesuwa się między granicami tego wychyłu. Co wiąże się z tym, że brak jest możliwości skupienia. Nie wiem, czy to wina moda czy patcha Wot'a. W Wot'cie nic takiego nie zauważyłem. W modach wyłączyłem wychył działa, ale dalej to mam. Być może jest to związane ze standardowym celownikiem z lepszym licznikiem ładowania, bo taki mam ustawiony w modzie. Ma ktoś pomysł jak to usunąć? Dzięki. Quote
Rosol Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Koledzy, to jednak ten celownik: standardowym celownikiem z lepszym licznikiem ładowania - jest zbugowany. Zmieniłem na inny i jest teraz ok. Quote
Rosol Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Niestety, temat wrócił jak zagrałem TD'kiem. Na HT i MT teraz nie ma tego. Wcześniej były gdy grałem dowolnym czołgiem. Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2015 Administrator Posted November 19, 2015 Bez logów nie moge nic sprawdzic sensownie. Quote
Rosol Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 Okazuje się, że ten błąd nie powoduje żaden mod. To tylko błąd WoT'a. Jak zwykle... :-) Quote
Administrator Aslain Posted November 21, 2015 Administrator Posted November 21, 2015 Tak, czytalem dzisiaj, to samo sie dzieje bez modow. Quote
Recommended Posts