decha94 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Witam mam problem udało mi się wyeliminować wyłączanie sie wota po załadowaniu ale mam kolejny. Jak już jestem w garażu mam cały czas aktualizację czołgistów. Wiecie może jak to wyeliminować? Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2015 Administrator Posted November 19, 2015 Wyrzuc WoT Tweakera i ew. moj updater. 1 Quote
decha94 Posted November 19, 2015 Author Posted November 19, 2015 Wywaliłem WoT Tweakera i działa. Dzięki ;) Quote
chelfajer Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 (edited) Witam, Mam podobny problem. Ale mimo czystej instalacji modów bez WOT Tweaks i bez Wot Tweaks Plus (na wszelki wypadek) dalej to samo. Której opcji z instalatora nie powinienem jeszcze zaznaczać żeby uniknąć zawieszania się gry na aktualizacji czołgistów? Wprost jak się ona nazywa.. ;) Aslain co masz na myśli pisząc Twój updater.. ? Po czystej instalacji zawiesza się na aktualizacji interfejsu. Pozdrawiam. edit: na chwilę obecną gra sie uruchomiła. Gdyby jednak znowu się przydażyło pozwolę sobie odezwać się tu jeszcze. Pozdrawiam. Edited November 25, 2015 by chelfajer Quote
Administrator Aslain Posted November 25, 2015 Administrator Posted November 25, 2015 Witam, Mam podobny problem. Ale mimo czystej instalacji modów bez WOT Tweaks i bez Wot Tweaks Plus (na wszelki wypadek) dalej to samo. Której opcji z instalatora nie powinienem jeszcze zaznaczać żeby uniknąć zawieszania się gry na aktualizacji czołgistów? Wprost jak się ona nazywa.. ;) Aslain co masz na myśli pisząc Twój updater.. ? Po czystej instalacji zawiesza się na aktualizacji interfejsu. Pozdrawiam. edit: na chwilę obecną gra sie uruchomiła. Gdyby jednak znowu się przydażyło pozwolę sobie odezwać się tu jeszcze. Pozdrawiam. I nie zapomnij zalaczyc logow, bo bez nich tylko zgadywac mozna. Quote
chelfajer Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Witam, No niestety. Godzinę temu działało. Nic nie robię, włączam grę ponownie i już nie działa. Nie rozumiem. Screena nie bedę dawał jest identyczny jak wyżej u kolegi. Załączam logi. Pozdrawiam _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted November 25, 2015 Administrator Posted November 25, 2015 Usun mody od vbaddict. 1 Quote
chelfajer Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Robię czystą instalację taką jaka zalecana jest przed zgłąszaniem błędu. Bez zaznaczonego moda do vbaddict. Wystarczy? Jeżeli nie to podaj proszę z jakich katalogów powinienem mod usunąć. Pytam bo nie znalazłem tego w katalogach res i res_mods. Quote
Administrator Aslain Posted November 25, 2015 Administrator Posted November 25, 2015 Wystarczy. Quote
chelfajer Posted November 25, 2015 Posted November 25, 2015 Na razie super działa. Dziękuję za pomoc. Quote
Administrator Aslain Posted November 25, 2015 Administrator Posted November 25, 2015 Swietnie :) Powodzenia. Quote
Recommended Posts