David Armstrong Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Hej, Jesteś w stanie wrzucić moda liczącego na bieżąco WN8? Odseparowanego od wszelkich hitlogów, tak żeby tylko ten licznik był. Znalazłem gdzieś w Internecie jedynie screen'a, ale instrukcji jak i skąd to zainstalować już nie: Pozdrawiam. Quote
Administrator Aslain Posted November 19, 2015 Administrator Posted November 19, 2015 Sciagnij nowa paczke, tam jest, gdyz zostal zaktualizowany, a wczesniej nie bylo bo nie byl zaktualizowany..... Nie ma sensu prosic o dodanie rzeczy ktory nie zostaly zaktualizowane, a ktore usunalem bo nie dzialaly..... 1 Quote
AceLevy Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 @Aslain mógłbyś dodać możliwość wyboru pozycji tego moda? Bo z tego co widzę teraz jest z lewej, a tam zazwyczaj miałem hitloga. Fajnie by było do wyboru lewa, prawa, lewy dół nad panelem, prawy dół nad mapą (takie przykładowe opcje) - wiem, że mogę w pliku - tak tylko wpadłem, że można to zrobić z automatu żeby nie bawić się w sprawdzanie dobrej pozycji :) Quote
Administrator Aslain Posted December 1, 2015 Administrator Posted December 1, 2015 Jest opcja zeby byl z prawej. W instalatorze. Quote
Recommended Posts