[email protected] Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Witam Wersja: Aslains_XVM_WoT_Modpack_Installer_v.9.12.2.exe WOT zainstalowany na nowo. Problem objawia się w momencie przejścia do trybu snajperskiego, otóż tryb ten blokuje możliwość wyjścia z niego jaki i jakiekolwiek manewrowanie pojazdem, po ukończeniu rozgrywki powraca normalnie do garażu. Sytuacja powtarza się po zmianie celownika. Problem występuje na dwóch rożnych komputerach, modpack był instalowany oddzielnie na każdym z nich Pozdrawiam _Aslain_logs.zip powtorka.zip Quote
Administrator Aslain Posted November 20, 2015 Administrator Posted November 20, 2015 W logach nie ma co instalowales co jest znakiem ze cos zlego sie dzieje tam na pc, cos jakby blokowalo instalator. Instalowales usuwacz hamulca td? Quote
[email protected] Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 Hamulec TD jest zaistalowany Quote
Administrator Aslain Posted November 20, 2015 Administrator Posted November 20, 2015 A wlaczyles dynamiczna kamere w opcjach gry tak jak pisalo przy modzie? Quote
[email protected] Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 Po usunięciu hamulca TD gra działa, dynamiczna kamera w opcjach gry właczona. Ponowana istalacja modpack i odznaczenie i ponowne zanaczenie kamerypozytywnie wpłyneło na grę jest ok, zaczeła działac Dzięki za pomoc Quote
misqowiecPL Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 (edited) Mam dokładnie ten sam problem co kolega. Jak przechodzę w bitwie do trybu snajperskiego to zawiesza mi możliwość sterowania czołgiem. Dopiero po restacie wota mam ponownie kontrole nad czołgiem. Sprawdzałem to na 2 rożnych komputerach. Tak jak wyżej, po usunięciu hamulca TD gra działa poprawnie. Edited November 20, 2015 by misqowiecPL Quote
[email protected] Posted November 20, 2015 Author Posted November 20, 2015 Usuń mod hamulec "TD" powinno zadziałać U mnie zaczeło działać po ponownnej istalacji hamulca TD i po ponownym zaznaczeniu dynamicznej kamery w ustawieniach gry Quote
Administrator Aslain Posted November 21, 2015 Administrator Posted November 21, 2015 Kluczem jest wlaczenie dynamicznej kamery w opcjach gry, bo ludzie nie czytaja opisow obok moda i potem im sie tak dzieje :) Quote
Recommended Posts