golass123 Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Witam, Mam pytanie laika w tym temacie . Po zainstalowaniu modpacka do 9.12 mody mi nie chodzą . W poprzednich wersjach wszystko było OK . Pewnie gdzies popełniam błąd, ale niewiem gdzie. Po ściągnieciu instaluje w folderzez z WOT , jako admin. Przy instalacji w menu modpacka zauważyłem że na samej górze jest napisane " nie wykryto klienta " . Proszę o wskazówkę ? Z góry dziękuję . Quote
acti12 Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 a ja zainstalowałem i losowe mody mi nie działały i zainstalowałem jeszcze raz było to samo a za trzecim razem wszystkie mody z paczki smigają idealnie Quote
(GB-R)MarekTor Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 W Luncherze gry wybranie opcji 'Uruchom w bezpiecznym trybie" powoduje wyłączenie modów.Taki prezent od WG Quote
Administrator Aslain Posted November 21, 2015 Administrator Posted November 21, 2015 Witam, Mam pytanie laika w tym temacie . Po zainstalowaniu modpacka do 9.12 mody mi nie chodzą . W poprzednich wersjach wszystko było OK . Pewnie gdzies popełniam błąd, ale niewiem gdzie. Po ściągnieciu instaluje w folderzez z WOT , jako admin. Przy instalacji w menu modpacka zauważyłem że na samej górze jest napisane " nie wykryto klienta " . Proszę o wskazówkę ? Z góry dziękuję . Jak pisze nie wykryto klienta, to znaczy ze instalujesz mody do zlego katalogu. Masz instalowac tam gdzie jest WoT. Quote
Recommended Posts