Nolias Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Hey! Wyskoczył mi mały error, jak w załączniku, jednak nie wpływa on (chyba) na instalację modów. Załączam zrzut i logi. _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted September 22, 2014 Administrator Posted September 22, 2014 Winny jest komputer na ktorym sie instaluje modpacka. Brakuje w nim obslugi skrytow js Quote
Nolias Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 No czytać to ja jeszcze umiem. Czy potrzebna jest dodatkowa obsługa skryptów, skoro przegladarki obsługują? Instalator powinien zawierać obsługę, jeżeli jest ona wymagana, a system defaultowo nie posiada. Quote
Administrator Aslain Posted September 22, 2014 Administrator Posted September 22, 2014 Brzmi fajnie w teorii, ale musi byc tak jak jest na razie. Nie da sie w prosty sposob zrobic tego dwojako, podobnie by bylo gdybym zrobil to przez przegladarke, i zaczna mi sie zglaszac goscie co nie maja przegladarki... Dziwne nie, ze sa tacy, tak samo dziwne jak to ze sa tacy co nie maja tego w systemie :) Tak czy siak ktos by musial pomoc, aktualnie skrypty .js odpalane sa poprzez wscript.exe. Quote
Nolias Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Tak czy siak ktos by musial pomoc, aktualnie skrypty .js odpalane sa poprzez wscript.exe. W czym konkretnie pomóc? Quote
Recommended Posts