Gumiak Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Już mi ręce opadają :( . Wielokrotna instalacja nie pomaga. Zaznaczam że xvm na stronie jest aktywowany. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted November 22, 2015 Administrator Posted November 22, 2015 Cos blokuje Ci polączenie z bazą danych statow, jakis firewall moze albo antyvir. Co Ci pisze w kanale systemowym o aktywacji statystyk? Pewnie network error lub cos z TLSFingerprintError. Quote
Gumiak Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 Antywir wyłączyłem podczas instalacji i w czasie gry też, firewall również -_- . Quote
Administrator Aslain Posted November 22, 2015 Administrator Posted November 22, 2015 No wlasnie, ten blad symbolizuje ze XVM ma problem polaczyc sie z baza danych, najczesciej jest winny komputer, musisz kombinowac, kazdy ma co innego i inaczej ustawione. Jak juz nie dasz rady to mozesz napisac po angielsku do supportu xvm: http://www.koreanrandom.com/forum/forum/57-xvm-english-support-and-discussions/ Quote
Administrator Aslain Posted November 22, 2015 Administrator Posted November 22, 2015 Jak sie da wejdz na strone XVM dezaktywuj statystyki, i wlacz je na nowo. Upewnij sie ze gra jest wylaczona w tym czasie. Quote
Gumiak Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 Kaspersky blokuje :angry: nawet po dodaniu wota do wyjątków i tak bydlak blokuje. Wszystko działa dopiero po całkowitym wyłączeniu antywira :angry: Quote
Administrator Aslain Posted November 22, 2015 Administrator Posted November 22, 2015 Kaspersky blokuje :angry: nawet po dodaniu wota do wyjątków i tak bydlak blokuje. Wszystko działa dopiero po całkowitym wyłączeniu antywira :angry: A jednak, co za program :( Quote
Generale Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Powiem że u mnie nie działają też a działały normalnie antywirus ten sam co był, może niedługo samo sie naprawi .;( Quote
Recommended Posts