model1 Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 (edited) Witam. Mój problem polega na tym, iż w grze będąc w garażu nie mogę pisać wiadomości do ludzi np. z listy kontaktów lub których wyszukam. Pole jest wyszarowane i pisać nie mogę :( Załączam plik graficzny obrazujący to (shot_002.jpg). Jak byłem w klanie to też nie mogłem pisać na czacie klanowym. Podczas gry normalnie na czacie mogę pisać problem występuje tylko jak jestem w gwrażu. Też jest dziwna sprawa jak ktoś domnie napisze wiadomość to ja widzę że ktoś domnie coś napisał, ale po kliknięciu na pasku wyświetla mi się tylko puste okienko i nie widzę tego kto coś domnie napisał. Czysta nstalacja bez modów wszystko działa poprawnie. Pozdrawiam i liczę na jakąś pomoc w tej sprawie :) _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited November 21, 2015 by model1
Administrator Aslain Posted November 22, 2015 Administrator Posted November 22, 2015 Nie udalo mi sie odtworzyc problemu. Zobacz moze bez instalowania modow: Radial Menu Mod Crew Exp Extended by spoter Vehicle Exp Extended by spoter
AslainModFan Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Ja nie mogłem pisać do znajomych, a problemem był antywirus Kaspersky Internet Security. Jeśli masz jakiś antywir od Kaspersky to wejdź w Ustawienia => Ochrona i tam wyłącz "Ochrona Komunikatorów"
model1 Posted November 23, 2015 Author Posted November 23, 2015 Dzięki za podpowiedź :) Zadziałało i wszystko już gra i buczy. Jestem ciekaw dlaczego bez modów było dobrze i wszystko działało a z modami nie chciało. Temat uważam za zamknięty i oczywiście wszystkim dziękuję za pomoc.
Administrator Aslain Posted November 23, 2015 Administrator Posted November 23, 2015 Eh i znow te antywirusy, wiecej z nimi problemow niz to warte :) Zamykam .
Recommended Posts