Czacha Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Witam Niestety widzę tylko niekompletną ostatnią pozycje wroga czyli: nazwe czołgu ale brak klasy np: amx 50 100 ale brak dokładnego znacznika ( klasy pojazdu w tym przypadku czołg ciężki ) Wyświetlają się same nazwy czołgów bez ich znaczników. PS : Wot postawiony na nowo oraz paczka modów ( nic w folderze ani w całym komputerze nie pozostało z Wota oraz paczki modów przed ponownym zainstalowaniem ) . Dziękuje i Pozdrawiam. :) xvm.log _Aslain_logs.zip python.log Quote
Administrator Aslain Posted November 25, 2015 Administrator Posted November 25, 2015 Nalezy skasowac czcionki zaczynajace sie od liter XVM z systemu windows. Wtedy bedzie widac ikonki poprawnie. Pamietaj jesli uzyjesz jakiejkolwiek innej paczki modow, to ona zespuje to na nowo. Quote
Czacha Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 po usunieciu wszystko działa poprawnie, innej paczki nie uzywałem ale wgrywałem mody, które nie chciały się pobrac przez instalatora kiedys pisałem o tym na forum. Quote
Recommended Posts