xAreSx Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Witam, Podczas rozgrywania bitew dość często wyrzuca mi grę do pulpitu. Na początku myślałem, że to przez mody na poprawę jakości grafiki jednak usunięcie ich również nie pomogło, dlatego chciałbym prosić o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Załączam potrzebne pliki i z góry dziękuję za pomoc._Aslain_logs.zip xvm.log python.log Quote
Administrator Aslain Posted November 27, 2015 Administrator Posted November 27, 2015 Nie mam pojecia co to powoduje, u mnie gra nigdy nie crashowala, w logach tez nie ma nic specjalnego. Quote
AceLevy Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 U mnie to samo. Zaraz ściągnę nowszą wersję, ale nie wiem czy pomoże. Poprzednie też powodowały ten błąd. A dzieje się to różnie. Czasem po kliknięciu czegoś w garażu, czasem jak po prostu jadę, czasem jak chcę strzelić - totalnie randomowo. Może to być błąd lokalny, bo spaliła mi się grafika i teraz jadę na intelowskiej z mojej i5. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
AceLevy Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Czysta instalacja, aktualizacja modów, czyszczony cache - to samo. Nawet dałem wszystko na minimum w grafice.. Wciąż wywala w najmniej spodziewanym momencie. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
AceLevy Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 @Aslain jeśli możesz to powiedz czy w logach wszystko OK, bo jeśli tak to sprawa ewidentnie lokalna i będę szykował się do formata. Coraz bardziej zaczynam się ku tej opcji skłaniać, bo czasami randomowe programy mi randomowo wywala ;/ Jednak WoT najczęściej. Quote
Recommended Posts