reznov46 Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Czym jest spowodowane usunięcie damage panelu LAMP? Był on (wg mnie) najlepszym panelem w paczce :( Quote
Administrator Aslain Posted November 29, 2015 Administrator Posted November 29, 2015 Bylo to rozwiazania polowiczne, poki pojawi sie w miare sprawny Zayaz, ten sie pojawil wiec LAMP wypada slabo przy nim, dziala ok tylko w rozdzielczosci na ktora go tworca zrobil, czyli FullHD, albo nonstop wyswietla niektore ikonki itd. Jesli wiec polecam wybrac zayaz z paczki i do niego dobrac jakis dmg log, chyba ze wlasnie chodzi Ci o to ze ten log sie podobal. Quote
reznov46 Posted November 29, 2015 Author Posted November 29, 2015 Log był największą zaletą Lamp-a Czy da się powiększyć ogólną wielkość Zayz-a? Ma on strasznie mały :( i przez to nie wygodny. Quote
Administrator Aslain Posted November 29, 2015 Administrator Posted November 29, 2015 Moge dodac zayaz ala lamp i osobno log do wyboru w tym ten ktory mial lamp. :) Quote
reznov46 Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Bardzo bym prosił o dodanie tego loga :) Quote
reznov46 Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 I tak od razu czy ja nie dowidzę czy coś się stało z kolorowym drzewkiem rozwoju? Quote
Administrator Aslain Posted December 5, 2015 Administrator Posted December 5, 2015 I tak od razu czy ja nie dowidzę czy coś się stało z kolorowym drzewkiem rozwoju? Drzewko jest, ale zmieno troche pozycje, musisz ponownie je zaznaczyc na liscie. Quote
reznov46 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Ok dzięki, czy jest opcja powiększenia Zayaza? Quote
Recommended Posts