Gercio Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) Wchodząc w sekcje Polskie Forum moim oczom ukazuje się taki widok.... wchodząc w poszczególne działy nie ma problemu, po za tym wchodząc na strone 17 do pobrania avast mi wariuje i blokuje dostep -.- informujac o jakims zagrozeniu HTTML Edited November 29, 2015 by Gercio Quote
Administrator Aslain Posted November 29, 2015 Administrator Posted November 29, 2015 Chyba tylko u Ciebie, u mnie wszystko widze ok. Moze chwilowo cos padlo na stronie jak wchodziles albo wlasnie jakis glupi antywir miesza? Quote
xxx_Mario_xxx Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) nie tylko u niego.... ;p pierwsza strona z plikami do pobrania padła kolejne stronby 2,3 itd.. i inne działy na innych forach normalnie sie otwieraja ;p editttt:// mogłbys podac linki bezposrednie do pobrania bo z działu pobierania nie idzie nic pobrac :/ Edited November 29, 2015 by xxx_Mario_xxx Quote
Administrator Aslain Posted November 29, 2015 Administrator Posted November 29, 2015 Ok spytam admina. Quote
xxx_Mario_xxx Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 (edited) anglojezyczne działa - stamtad mozna pobrac normalnie editt... nie wiem jak u kolegi wyzej ale u mnie juz wszystko działa (powróciło do normy) Edited November 29, 2015 by xxx_Mario_xxx Quote
xAreSx Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 u mnie z kolei główną stronę i niektóre podstrony blokuje avast... już w sumie mam tak od jakiegoś czasu i przyzwyczaiłem się do kombinowania z podstronami... Quote
Recommended Posts