Ban4Fun Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Mam pytanie odnośnie większej ilości FPS. Powiem wprost, że mam kijowy komputer (tzn. kartę graficzną) - i5 2390-T 2.70Ghz // 4Gb RAM // oraz... integrę (intel hd 2000). Gra działa przy (około) 20~30 fps, na niskich ustawieniach (tekstury na średnich ; teren na niskich ; efekty na niskich ; V-Sync wyłączony podobnie jak AA ; ostatnio gram na rozdziałce full hd) Pytanie brzmi - W jaki sposób (BEZ UTRATY JAKOŚCI - nie chcę obleśnych tekstur) zwiększyć swoje fps'y w grze? Przyjmę każdą (sensowną poradę). P.S.: Proszę nie dawać przykładów typu - zmniejsz rozdziałkę ; usuń tekstury ; wyłącz coś w opcjach - jednym słowem - coś co faktycznie pomoże i będzie trzymać się tematu ^
Administrator Aslain Posted December 2, 2015 Administrator Posted December 2, 2015 Troche nie aktualne ale moze cos pomoze: http://aslain.com/index.php?/topic/29-how-aslains-mods-may-affect-your-fps-version-3712-25072014/
Ban4Fun Posted December 3, 2015 Author Posted December 3, 2015 Dzięki, jednak bardziej miałem na myśli grzebanie w configu wot'a, aby maksymalnie przyspieszyć jego działanie na moim "sprzęcie".
Ban4Fun Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Dobra, pogodziłem się z moim starym "rzęchem". Troszku jeszcze się z nim pomęczę a (mam nadzieję) w nie dalekiej przyszłości kupię nową maszynkę, żeby mi to WoT ładnie śmigał ^_^ TEMAT ZAMKNIĘTY
Recommended Posts