skroba Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Hej Czy istnieje szansa aby wybrane mody zapisac do pliku? Z którego przy następnej instalacji pobrane zostaną dane z wybranych wczesniej modow? Czy jest szansa aby drzewko podczas wyboru modów dało się zwinąć? Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted December 3, 2015 Administrator Posted December 3, 2015 Instalator zawsze laduje ostatnio uzywana konfiguracje modow. Do exportu np. do innego komputera mozna uzyc tego programu: http://aslain.com/index.php?/topic/226-27032015-loadinf-for-aslains-installer-v25-gui/i pliku ktory tworzy sie we folderze z wot: _Aslains_Installer_Options.inf Drzewko zwijane na razie niewykonalna sprawa bez kompletnego przerobienia instalatora. Quote
skroba Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Dzięki za tak szybką odpowiedź! Dokładnie o ten plik mi chodziło! To rozwiązuje mój problem. Rozumiem że jest za mało rąk do pracy aby wdrożyć drzewko. Mam nadzieje że jest na liście "To do" i kiedyś usprawni nawigację podczas wybierania modów. Gratuluje świetnego projektu i życzę powodzenia! Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2015 Administrator Posted December 29, 2015 Dzięki za tak szybką odpowiedź! Dokładnie o ten plik mi chodziło! To rozwiązuje mój problem. Rozumiem że jest za mało rąk do pracy aby wdrożyć drzewko. Mam nadzieje że jest na liście "To do" i kiedyś usprawni nawigację podczas wybierania modów. Gratuluje świetnego projektu i życzę powodzenia! Generalnie potrzeba by jakiegos programisty, i mu zaplacic pewnie :) Dzieki i powodzenia :) Quote
Recommended Posts