Jump to content

Bug , nie moge się ruszyć

Recommended Posts

Posted

Tak jak w topicu , nie mogę się ruszyć przeważnie jest to artą , że nie mogę jechać ani nic tylko celować mogę , ale zaczeło to i na zwykłych czołgach się dziać, mam najnowszego mod packa , widziałem że tam coś przez battle asistanta ale przecież jego nie używam na td czy ht , robisz coś z tym?

Posted

Podpinam się, nie mogę się ruszyć ale u mnie tylko artą. Dodam że jak mam wciśnięty ctrl aby powiększyć mapę to kursor jest w środku i nie da się go ruszyć. 

• Administrator
Posted

Bez logow ciezko powiedziec wiecej, ale niektorzy usuwaja Battle Assitanta, inni Safe Shota i im pomaga, u mnie problem nie istnieje.

edit: niedawno ktoś pisal że Extra informacje o celowaniu 

Posted

Potwierdzam. Zabklokowało mi artę raz czy dwa na zestawie 9.12.14. Zestaw modów mam raczej niezmienny, dziś zainstaluję 9.12.15 i zobaczymy.

Sporo gram artylerią i w porównaniu z ostatnim częstym blokowaniem to wczorajsze na razie uznaję za przypadek.

• Administrator
Posted

Bardzo prosze o zalaczanie najnowszych logow (nie tych z zip, ale osobno co sa), bez tego generalnie nie mam jak testowac i ew. naprawic.

Posted (edited)

Tak się zastanawiam czy przypadkiem nakładanie się aktywacji powiększenia mapy - L.CTRL oraz panelu zniszczeń i napraw pod tym samym klawiszem nie ogłupia trochę gry.

Ale potestujemy dziś granie 'babokami przeokrutnymi' na najnowszych modach z paczki. B)

Bo blokada następuje, przynajmniej u mnie właśnie w momencie wchodzenia/wychodzenia z powiększenia.

Edited by riload
  • Administrator
Posted

Tak się zastanawiam czy przypadkiem nakładanie się aktywacji powiększenia mapy - L.CTRL oraz panelu zniszczeń i napraw pod tym samym klawiszem nie ogłupia trochę gry.

Ale potestujemy dziś granie 'babokami przeokrutnymi' na najnowszych modach z paczki. B)

Bo blokada następuje, przynajmniej u mnie właśnie w momencie wchodzenia/wychodzenia z powiększenia.

Wszystko mozliwe, to by nawet mialo sens, jak mozesz sprawdzic to zrob to i daj znac :)