OJCIE3C Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Tak jak w topicu , nie mogę się ruszyć przeważnie jest to artą , że nie mogę jechać ani nic tylko celować mogę , ale zaczeło to i na zwykłych czołgach się dziać, mam najnowszego mod packa , widziałem że tam coś przez battle asistanta ale przecież jego nie używam na td czy ht , robisz coś z tym? Quote
Generale Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Poczytaj inne tematy i załącz logi dla Aslaina. Quote
Administrator Aslain Posted December 5, 2015 Administrator Posted December 5, 2015 Dzisiaj bedzie nowy modpack ze zmienionym skryptem kamery, mozliwe ze pomoze. Quote
localhero Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Podpinam się, nie mogę się ruszyć ale u mnie tylko artą. Dodam że jak mam wciśnięty ctrl aby powiększyć mapę to kursor jest w środku i nie da się go ruszyć. Quote
Administrator Aslain Posted December 7, 2015 Administrator Posted December 7, 2015 Uzywasz ExtraAimInfo? Quote
localhero Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Exrta informacje celowania są wyłączone. Quote
Administrator Aslain Posted December 7, 2015 Administrator Posted December 7, 2015 Bez logow ciezko powiedziec wiecej, ale niektorzy usuwaja Battle Assitanta, inni Safe Shota i im pomaga, u mnie problem nie istnieje. edit: niedawno ktoś pisal że Extra informacje o celowaniu Quote
riload Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Potwierdzam. Zabklokowało mi artę raz czy dwa na zestawie 9.12.14. Zestaw modów mam raczej niezmienny, dziś zainstaluję 9.12.15 i zobaczymy. Sporo gram artylerią i w porównaniu z ostatnim częstym blokowaniem to wczorajsze na razie uznaję za przypadek. Quote
Administrator Aslain Posted December 7, 2015 Administrator Posted December 7, 2015 Bardzo prosze o zalaczanie najnowszych logow (nie tych z zip, ale osobno co sa), bez tego generalnie nie mam jak testowac i ew. naprawic. Quote
riload Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Tak się zastanawiam czy przypadkiem nakładanie się aktywacji powiększenia mapy - L.CTRL oraz panelu zniszczeń i napraw pod tym samym klawiszem nie ogłupia trochę gry. Ale potestujemy dziś granie 'babokami przeokrutnymi' na najnowszych modach z paczki. B) Bo blokada następuje, przynajmniej u mnie właśnie w momencie wchodzenia/wychodzenia z powiększenia. Edited December 7, 2015 by riload Quote
Administrator Aslain Posted December 7, 2015 Administrator Posted December 7, 2015 Tak się zastanawiam czy przypadkiem nakładanie się aktywacji powiększenia mapy - L.CTRL oraz panelu zniszczeń i napraw pod tym samym klawiszem nie ogłupia trochę gry. Ale potestujemy dziś granie 'babokami przeokrutnymi' na najnowszych modach z paczki. B) Bo blokada następuje, przynajmniej u mnie właśnie w momencie wchodzenia/wychodzenia z powiększenia. Wszystko mozliwe, to by nawet mialo sens, jak mozesz sprawdzic to zrob to i daj znac :) Quote
Recommended Posts