ZibiChybi Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 (edited) Witam Dziś grałem sobie legalnie na paczce modów, przestałem grać wyłączyłem gre na czas 30 min i powróciłem ponownie wczytuję się pasek gry odliczanie się zakończyło i nie chce mnie wrzucić do gry, a w górnym lewym rogu monitora pojawił się celownik, trochę się zdziwiłem że 30 min temu wszystko chodziło a teraz coś nie tak. Ściągnąłem jeszcze raz paczke Aslaina zainstalowałem mody te na których dotychczas grałem z usunięciem nawet cache ustawień itp i by nie wbijać od razu do bitwy to najpierw wbiłem do bitwy treningowej bez problemowo mnie wrzuciło ucieszyłem się z tego powodu więc czas na losową bitwe , a do losowej już nie chciało mnie wrzucić na mape i było to samo co przedtem ciekawy jestem dlaczego? Edited December 8, 2015 by ZibiChybi Quote
Administrator Aslain Posted December 9, 2015 Administrator Posted December 9, 2015 Nie spotkalem sie z czyms takim w 9.12, zalacz moze logi, to cos powiedza. Tylko sprawdz w zip czy sa aktualne, a jak nie to te z zew. zipa. Quote
ZibiChybi Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Tak nie za bardzo wiem o co chodzi "a jak nie to te z zew. zipa." chodzi chyba o pakowanie zipem ta? ja mam rar, a zipa nie chce pobierać może być? i w tym temacie je umieścić czy osobny gdzieś coś? Quote
Administrator Aslain Posted December 9, 2015 Administrator Posted December 9, 2015 Tutaj w sygnaturce opisalem mniej wiecej gdzie logi sa i jak sie nazywaja CO TO SĄ LOGI? > JAK ZGŁOSIĆ PROBLEM Quote
ZibiChybi Posted December 9, 2015 Author Posted December 9, 2015 Hmm zrobimy tak jak pobiorę nową wersję twojego mod packa to w tedy sprawdzę jeszcze raz na razie będę grał bez modów, a jeśli chodzi o nowa wersje to chrome mi blokuje pobieranie coś jest nie tak z tą paczką. Quote
Administrator Aslain Posted December 10, 2015 Administrator Posted December 10, 2015 nic nie jest zle z paczka, to chrome ma problem, nie paczka. Quote
ZibiChybi Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Dobra zrobiłem wszystko jak trzeba dodaje teraz te logi problem nadal ten sam nie da sie grac, bo za nim otworze od nowa WOT-a to rozgrywka już trwa;/ LINK DO POBRANIA http://chomikuj.pl/OrzelChomikuje/WOT+LOG/WOT,5185056296.rar(archive) myślę że bez problemu się da pobrać bo plik nie jest duży. Quote
Administrator Aslain Posted January 21, 2016 Administrator Posted January 21, 2016 Gralem pare bitew na tych samych modach, zero problemow, takze nie wiem, w logach nic specjalnego nie znalazlem tez. Musialbys usuwac mody po jednym aby dojsc ktory to mod (jesli w ogole) powoduje. Quote
ZibiChybi Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 Większości przypadków nie chce mnie wrzucić do bitwy gdy patrze coś w necie nie wiem co to ma wspólnego do tego, minimalizuje przeglądarke klikam bitwa i już. Quote
Administrator Aslain Posted January 21, 2016 Administrator Posted January 21, 2016 A czy czasem nie gadasz na TS w czasie ladowania bitwy? To bardzo znany problem. Quote
snikers1984 Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Hmm zrobimy tak jak pobiorę nową wersję twojego mod packa to w tedy sprawdzę jeszcze raz na razie będę grał bez modów, a jeśli chodzi o nowa wersje to chrome mi blokuje pobieranie coś jest nie tak z tą paczką. Co do problemu pobierania w chromie czasem tak bywa że nie można pobrać bramka bezpieczeństwa zapory systemu ma problemy z aktualizacjami i dlatego tak się dzieje. Sam to przerabiałem. Jakiego masz WIN? To podstawa bo jeżeli jest to win10 to jak masz automatyczne aktualizacje to często są małe mini paczki, których nawet nie zauważysz że coś się pobrało i często chrome ma z tym problem Quote
Recommended Posts