(GB-R)MarekTor Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 Jeżeli komuś WoT się wiesza lub laguję itp pojawiła się odpowiedż dlaczego http://rykoszet.info/2015/12/11/klient-gry-a-mody/ Quote
Administrator Aslain Posted December 14, 2015 Administrator Posted December 14, 2015 Dzieki, ale skad te informacje, jakies zrodlo do originalu? Quote
(GB-R)MarekTor Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Cześć,to było na stronie rykoszet.info.Coś na podobę strony Dom1na Q&A,News itp do WoT,WoWs,AW.Teraz nie chcę się otworzyć?Nie chciałem na Angielskim przestraszyć itp.Google translator nie jest tak dobry. Quote
Administrator Aslain Posted December 15, 2015 Administrator Posted December 15, 2015 Czytalem tam, napisal to ktos mi nieznany, tylko nie napisal skad to wie :) Quote
(GB-R)MarekTor Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Na dniach się powinno wyjaśnić,Dom1n napisał,że jutro na RU ma być patch 9,13. Quote
tomjac29 Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Prosze Cie nie wprowadzaj w blad. Po pierwsze "funkcja" o ktorej piszesz zamieszczona na portalu rykoszet.info dotyczy wylacznie WoWs a nie WOT (jest to tam bardzo szczegolnie wskazane) i zapewniam Cie sa to wstepne przymiarki z uwagi na to ze tzw. kalkulatory troche nie daja rady z tym mechanizmem o czym w fazie testow WG dobrze wie. Co do wersji 9.13 to na serwerach RU juz jest a na EU bedzie w srode. Quote
Recommended Posts