Lis Reinicke Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Witam. Po patchu 9.13 przestał mi działać XVM. Nie wyświetla żadnych statystyk, nie wyświetla mi się w garażu ile osób jest na serwerach. Zainstalowałem twoję paczkę z opcjami jakie polecasz w przypadku problemów. _Aslain_logs.zippython.logxvm.log Quote
SlayerV Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Mam ten sam problem za wyjątkiem ilości osób na serwerach.. 1 Quote
Administrator Aslain Posted December 16, 2015 Administrator Posted December 16, 2015 Prosze przeinstalowac paczke bez zaznaczania opcji: ignoruj flagi wybrane przez użytkowników na stronie XVM (powinno naprawić problemy z XVM) Quote
SlayerV Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 (edited) Spróbuję, mam jeszcze jeden problem, który już pojawił się w wersji 9.12, tzn. głównie w twierdzy co kilka bitew pasek ładowania mapy dochodzi do końca, ale sama mapa się nie wczytuje, tylko pojawia się celownik w lewym górnym rogu na ekranie ładowania. Edit. Xvm działa. Edited December 16, 2015 by SlayerV Quote
Lis Reinicke Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 (edited) Niestety u mnie nie pomogło. Przed chwilą ściągnięta twoja nowa paczka._Aslain_logs.zippython.logxvm.log EPILOG: To blokada rodzicielska blokuje XVM'a w moim wypadku. Edited December 21, 2015 by Lis Reinicke Quote
Lis Reinicke Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Niestety u mnie nie pomogło. Przed chwilą ściągnięta twoja nowa paczka._Aslain_logs.zippython.logxvm.log Quote
Recommended Posts