kszys Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Witam, zauważyłem że instalator wg nie dodaje ikon czołgów Riskynet's (w sumie innych nie próbowałem), nie tworzy katalogu z ikonami ani nic, tak jakby nie zaznaczyć moda. PS. są już ikonki w 9.13 Quote
Administrator Aslain Posted December 17, 2015 Administrator Posted December 17, 2015 Za niedlugo bedzie paczka gdzie sa juz aktualne 1 Quote
kszys Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Po aktualizacji problem nadal występuje, mianowicie brak ikon, brak folderów. Ścieżka raczej powinna wyglądać tak: 0.9.13\gui\maps\icons\vehicle\contour a w folderze icons brak folderu vehicle, jest tylko library w którym jest YasenKrasen Quote
Administrator Aslain Posted December 18, 2015 Administrator Posted December 18, 2015 Po aktualizacji problem nadal występuje, mianowicie brak ikon, brak folderów. Ścieżka raczej powinna wyglądać tak: 0.9.13\gui\maps\icons\vehicle\contour a w folderze icons brak folderu vehicle, jest tylko library w którym jest YasenKrasen To nie jest sciezka gdzie ja kopiuje ikonki, ja uzywam sciezki dla XVM. Quote
kszys Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Ok, sorry za wątek po prostu nie przypuszczałem że ikonki mogą być w XVM. Quote
Administrator Aslain Posted December 19, 2015 Administrator Posted December 19, 2015 Większość konfigów XVM używa scieżki do ikonek podobnie jak ja. Za to większość autorów ikonek pakuje je do ścieżki która podałeś :) (powodem jest to że działają one nawet jak się nie ma XVM'a). Ja celowo tam nie dałem też z innego powodu, gdyz ikonki beda wtedy wyswietlane we wszystkich miejscach w grze (np. w garazu), a tego nie chce, bo potem są problemy z lustrzanym odbiciem i wygląda to słabo... Quote
Recommended Posts