xalin Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 (edited) Witam moim problemem jest instalator, gdy pobieranie zostało ukończone próbuje włączyć instalke nagle pokazuje się okno Windows-a oraz informacja "Ta aplikacja nie będzie działać na twoim komputerze" Dodałem instalke do antywirusa, kombinowałem ze zgodnością, uruchomiłem plik jak administrator niestety nic nie pomaga proszę o pomoc !!! Procesor: Intel® Celeron® CPU N2840 @2.16GHz, 2.16GHz Pamieć (RAM): 4,00 GB Typ Systemu: 64-bitowy system operacyjny, procesor x64 Windows 10 Home Edited December 20, 2015 by xalin Quote
snikers1984 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Ja czasem mam ten sam problem. Niestety rozwiązania nie znalazłem. Ale do rzeczy co się dokładnie dziej: - systemowy antywirus WIN-10 blokuje plik i czasem nie mogę go otworzyć wogóle (okno systemowe o poważnym zagrożeniu)i nie ma zadnej mozliwości otwarciaa w folderze pobrń pokazuje mi że plik jest zapisany w taki sposób (Eksport_2015-12-08_125947.asx), czekam do wydania następnej aktualizacji i już mogę otworzyć ale na własną odpowiedzialnośc. Pokazuje mi okno systemowe o potencjalnym zagrożeniu ale jest opcja otwarcia z ryzykiem zagrożenia. Nie wiem czy to jest związane z modami czy raczej w danym czasie z przeglądarka, sam jestem tego ciekawy. Quote
xxx_Mario_xxx Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 xalin, sprobuj wejsc we własciwosci instalatora (PPM-> Własciwosci) i zaznacz aby uruchamial w trybie zgodnosci np XP czy innym... kiedys mialem podobny problem na Win10 i to poskutkowało, zreszta przestalem uzywac win10(ze wzgledu na inne rzeczy jeszcze) i wrocilem do 7 i problemów brak Quote
xalin Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 xxx_Mario_xxx kombinowałem z wszystkimi trybami zgodności xp(sp2),(sp3), win vista, win7 oraz win8 ale nic nie pomogło. Oraz diagnostyka systemowa nie poradziła sobie z tym problem... Quote
Administrator Aslain Posted December 21, 2015 Administrator Posted December 21, 2015 Pewnie instalator sie uszkodzil w czasie pobierania, sciagnij go ponownie, upewniajac sie ze antywiry i inne takie nie mieszają w tym procesie. Quote
xalin Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 (edited) Problem rozwiązany. Powodem był błąd rejestru w systemie Windows, podczas ściągania pliku Windows najwyraźniej uznał ze to jest jakaś aktualizacja lub coś podobnego i dlatego nie mogłem uruchomić tego moda.... P.s Dla innych użytkowników nie polecam zabawy w edytorze rejestru ponieważ możecie uszkodzić swój sprzęt lub po prostu może on przestać działać.. Edited December 21, 2015 by xalin Quote
Recommended Posts