lukas1985 Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 W dniu dzisiejszym kilka raz gra samoczynnie się wyłączyła. Nie ma jakiegoś określonego wzorca który by określał kiedy się wywali. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
kszys Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 też mam ten problem nieraz gra potrafi wyłączyć się kilka razy dziennie a nieraz nie Quote
Administrator Aslain Posted December 26, 2015 Administrator Posted December 26, 2015 Nie uzywajcie OTM reload by RN, kilku osobom juz crashowalo gre. Quote
kszys Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 ja nie używam ani nie używałem a mimo to crashowało :P Quote
Administrator Aslain Posted December 27, 2015 Administrator Posted December 27, 2015 ja nie używam ani nie używałem a mimo to crashowało :P Niektorzy maja po prostu pecha ;) Nie udalo mi sie odtworzyc Waszego crashowania poki co w 9.13, wiec to raczej niefortunne kombinacje modow, konfiguracji gry + PC (roznie skonfigurowany i majacy rozne apki) = crash. Quote
lukas1985 Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Wybacz ale nie wiem co oznacza skrót OTM reload by RN :) Crash był także w wersji 9.12. Zauważyłem, że po zainstalowaniu moda szóstego zmysłu a konkretnie żarówki wraz z dźwiękiem 110 sek odliczania, było słychać ten dźwięk podwójnie. Zainstalowałem jeszcze raz paczkę bez tego modu i jak na razie gra się nie zawiesza. Quote
Administrator Aslain Posted December 29, 2015 Administrator Posted December 29, 2015 Mod od pokazywania przeladowania nad czolgami, by RN. Quote
Recommended Posts