smukly23 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Witam, Pobrałem dziś najnowszą paczkę modów do tej gry no i pojawiło się pytanie: Czy ktoś, prócz mnie, ma problem a w zasadzie nie może wogole, zaznaczyć modu do pobrania z hitboxsami i weakspotami? To sie nazywa "Hitzone skins" Liczę na szybką interwencję :P edit: Dodam, że poprzednią wersję tego moda zainstalowałem bez problemu :P
Administrator Aslain Posted September 26, 2014 Administrator Posted September 26, 2014 Skorki czekaja na aktualizacje, temu sa na razie nieaktywne, goharu bedzie dzisiaj.
smukly23 Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Czyli jak rozumiem wszystkie nieaktywne mody to te które jeszcze czeakja na update tak? No i czy na przykład moge je potem po prostu dograć jak juz beda aktywne ?
Administrator Aslain Posted September 26, 2014 Administrator Posted September 26, 2014 Dokladnie, tak. Zostawilem je na szaro bo jak usuwalem to ludzie pozniej je na nowo proponowali do paczki, nie wiedzac ze sa w tej chwili niekompatybilne.
mmmonsterkill Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Aslain, albo ktoś inny. Mam takie małe pytanie. Ustawiłem sobie xvm'a na wyświetlanie dość szczegółowych danych iii... i się w tym pogubiłem, bo nie wiem, co oznaczają te bardziej szczegółowe. Może mi to ktoś objaśnić? Drugie pytanko jest takie, czy da się ustawić w tej paczce tak, by wyświetlało ogólne statystyki graczy, jak i statystyki ich na czołgu, którym aktualnie są w bitwie? A jeśli się da, to jakby ktoś mógł mi to wytłumaczyć, a najlepiej wrzucił do tego jakieś screeny. Wiem, że podobno da się tak skonfigurować xvm na modxvm.com, ale wydaje się to dość skomplikowane. Nie wiem, co oznacza pierwsza cyferka i czy te godziny, to faktycznie godziny, bo zauważyłem, że z dwa razy załadowały mi się w formie 306, jak normalnie wyświetlało 3h. Ogólnie jakbyście każdą wartość po kolei "zdiagnozowali" to byłbym wdzięczny.
Administrator Aslain Posted September 27, 2014 Administrator Posted September 27, 2014 W przypadku ostatniegro screena co dales to doszla tylko jedna liczba i oznacza ona stosunek zadawanego dmg, do wlasnych hp. Czym wiecej, tym wiecej taki gracz umie zrobic dmg na danym czolgu. (arty maja troche zachwiane proporcje z powodu niskiego hp) h - hekto, czyli setki :)
osagda Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Siemka, mam taki problem z tą czerwoną "otoczką" wokół czołgów. Kiedy celuje w przeciwnika to nie pokazuje mi się jego zarys czołgu.
Recommended Posts