hajer_mihau Posted December 28, 2015 Posted December 28, 2015 Witam. Mam taki oto problem od wczoraj (wcześniej tego nie miałem).Po odpaleniu bitwy po chwili pogarsza się grafika momentami bardziej a czasami mniej. Mam wrażenie jakby komp nie dawał rady (mam z tego roku komputer, więc w miarę nowy). Przy obracaniu wieżyczką rozmazuje się obraz. Największe pogorszenia są podczas strzałów i trafień. Wtedy są jakby lagi czy coś bo strzelam a czołg już się przesunął. Dodam, że internet też jest ok (ping na poziomie 50-60). Przeinstalowywałem paczkę modów kilka razy bezskutecznie. Proszę o pomoc i z góry dziękuję _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2015 Administrator Posted December 28, 2015 W logach znalazlem ze instalowales w trybie Normalna instalacja, zobacz na Czystej, to jest obowiazkowa wrecz opcja chyba ze wiesz co robisz. Z innej beczki jak ustawiles grafike w opcjach gry? Mozesz pokazac screenshoty. Mozliwe ze jest cos co dostosowuje grafike do danej chwili, w innej grze tak mialem ze mimo iz mam dość mocny komputer to w grze z powodu tej opcji grafika przestawiala sie momentami na jakąś minimalną... Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2015 Administrator Posted December 28, 2015 Dwie bitwy zagralem, nic sie nie dzieje z grafiką u mnie. Quote
hajer_mihau Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Dlatego mnie to zdziwiło bo od wczoraj się to dzieje a ta paczka już parę dni jest zainstalowana. W ustawieniach nic nie grzebałem. Nie jest ustawiona na najlepszą grafikę bo zbieram na kartę (wszystko inne już wymieniłem) choć nie jest jeszcze taka ostatnia. Quote
Administrator Aslain Posted December 28, 2015 Administrator Posted December 28, 2015 Odznacz dynamiczne dostosowanie. Quote
hajer_mihau Posted December 28, 2015 Author Posted December 28, 2015 Właśnie zagrałem z odznaczonym bo się domyśliłem po Twoich poprzednich postach i jest ok. Jak zwykle masz rację. DZIĘKI WIELKIE. Ale nie wiem skąd się to wzięło nic wcześniej nie klikałem. Ważne że już ok. Quote
Recommended Posts