Jump to content

Problem z wyświetlaniem statystyk

Recommended Posts

Posted

Jak widać na screenach... Mój problem polega na tym, że nie wyświetlają mi się wartości wn8 podczas bitwy oraz statystyki z sesji dnia... Cyfry w innych miejscach pokazują się zupełnie normalnie. Reinstalacja modów, czyszczenie katalogów i cache nie pomogło. Z góry dziękuję za pomoc.

_Aslain_logs.zip

python.log

xvm.log

post-2057-0-88056200-1451682835_thumb.jp

post-2057-0-62386000-1451682836_thumb.jp

• Administrator
Posted

Brakuje wymaganych czcionek w systemie. Sproboj zainstalowac je z paczki czcionek w dziale pobierania. Aczkolwiek nie wiem czy tam beda wszystkie bo Windows10 pozbyl sie ich czesci, a sa potrzebne tez. Te standardowe jak Calibri itp.

Posted

Krawatek bez urazy,bez tego nie zagrasz?To jest tylko  pokazany całokształt z tym różnie bywa,dlatego co 2 tygodnie przedłużasz się na XVM-ie,to są  "prawdziwe" staty,każdy ma pod 9 wyświetlanie swoich statystyk a po wycelowanie w każdego gracza + 0 jego.Po 11 k bitew,się o tym dowiedziałem,szczerze mając 4  nacje na 6 i 7 tierze (każdy typ),mając 49 % z win8 około 1000 miałbym od nowa grać?W bitwie najlepsze jest jak się dowiaduje że jestem noobem itp od  zielonych wierzących w xvm,kiedy ja go zdejmuję-bezcenne KIlled by noob

Posted

Brakuje wymaganych czcionek w systemie. Sproboj zainstalowac je z paczki czcionek w dziale pobierania. Aczkolwiek nie wiem czy tam beda wszystkie bo Windows10 pozbyl sie ich czesci, a sa potrzebne tez. Te standardowe jak Calibri itp.

Tak! Brakowało czcionek, wszystko działa, bardzo dziękuję za szybką pomoc! :)

Krawatek bez urazy,bez tego nie zagrasz?To jest tylko  pokazany całokształt z tym różnie bywa,dlatego co 2 tygodnie przedłużasz się na XVM-ie,to są  "prawdziwe" staty,każdy ma pod 9 wyświetlanie swoich statystyk a po wycelowanie w każdego gracza + 0 jego.Po 11 k bitew,się o tym dowiedziałem,szczerze mając 4  nacje na 6 i 7 tierze (każdy typ),mając 49 % z win8 około 1000 miałbym od nowa grać?W bitwie najlepsze jest jak się dowiaduje że jestem noobem itp od  zielonych wierzących w xvm,kiedy ja go zdejmuję-bezcenne KIlled by noob

Ale ja przecież nigdzie nie powiedziałem że nie mogę bez tego grać. Po prostu miałem taki problem i go opisałem. Statystyki to nie wszystko, ale mówią one bardzo wiele o poziomie gracza... Nie będę się nad tym rozpisywał, bo nie chcę robić zbędnego off-topic'u.