Krawatek Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 Jak widać na screenach... Mój problem polega na tym, że nie wyświetlają mi się wartości wn8 podczas bitwy oraz statystyki z sesji dnia... Cyfry w innych miejscach pokazują się zupełnie normalnie. Reinstalacja modów, czyszczenie katalogów i cache nie pomogło. Z góry dziękuję za pomoc. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted January 2, 2016 Administrator Posted January 2, 2016 Brakuje wymaganych czcionek w systemie. Sproboj zainstalowac je z paczki czcionek w dziale pobierania. Aczkolwiek nie wiem czy tam beda wszystkie bo Windows10 pozbyl sie ich czesci, a sa potrzebne tez. Te standardowe jak Calibri itp. Quote
(GB-R)MarekTor Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Krawatek bez urazy,bez tego nie zagrasz?To jest tylko pokazany całokształt z tym różnie bywa,dlatego co 2 tygodnie przedłużasz się na XVM-ie,to są "prawdziwe" staty,każdy ma pod 9 wyświetlanie swoich statystyk a po wycelowanie w każdego gracza + 0 jego.Po 11 k bitew,się o tym dowiedziałem,szczerze mając 4 nacje na 6 i 7 tierze (każdy typ),mając 49 % z win8 około 1000 miałbym od nowa grać?W bitwie najlepsze jest jak się dowiaduje że jestem noobem itp od zielonych wierzących w xvm,kiedy ja go zdejmuję-bezcenne KIlled by noob Quote
Krawatek Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 Brakuje wymaganych czcionek w systemie. Sproboj zainstalowac je z paczki czcionek w dziale pobierania. Aczkolwiek nie wiem czy tam beda wszystkie bo Windows10 pozbyl sie ich czesci, a sa potrzebne tez. Te standardowe jak Calibri itp. Tak! Brakowało czcionek, wszystko działa, bardzo dziękuję za szybką pomoc! :) Krawatek bez urazy,bez tego nie zagrasz?To jest tylko pokazany całokształt z tym różnie bywa,dlatego co 2 tygodnie przedłużasz się na XVM-ie,to są "prawdziwe" staty,każdy ma pod 9 wyświetlanie swoich statystyk a po wycelowanie w każdego gracza + 0 jego.Po 11 k bitew,się o tym dowiedziałem,szczerze mając 4 nacje na 6 i 7 tierze (każdy typ),mając 49 % z win8 około 1000 miałbym od nowa grać?W bitwie najlepsze jest jak się dowiaduje że jestem noobem itp od zielonych wierzących w xvm,kiedy ja go zdejmuję-bezcenne KIlled by noob Ale ja przecież nigdzie nie powiedziałem że nie mogę bez tego grać. Po prostu miałem taki problem i go opisałem. Statystyki to nie wszystko, ale mówią one bardzo wiele o poziomie gracza... Nie będę się nad tym rozpisywał, bo nie chcę robić zbędnego off-topic'u. Quote
Recommended Posts