jacekmikrus Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Wywala na pulpit w trakcie bitwy Po ponownym wejściu wywala na pulpit w trakcie wczytywania Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2014 Administrator Posted September 26, 2014 Jeszcze logi, bo nic nie sprawdze. Quote
mmmonsterkill Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Hej, wydaje mi się, że przyczyną może być TS, bo problem przynajmniej u mnie wtedy właśnie się pojawia. Nie dodaję xvm.log, bo jak go zaznaczam wyskakuje : " xvm.logUpload Skipped (No file was selected for upload) " Ma rozmiar 0b. python.log _Aslain_logs.zip Quote
Administrator Aslain Posted September 26, 2014 Administrator Posted September 26, 2014 Rozmawiasz na TS w czasie ladowania sie gry? To na pewno wywali. Quote
mmmonsterkill Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Hm, to w takim razie muszę to sprawdzić. Ogólnie wczoraj zainstalowałem sobie od nowa moda i darowałem sobie dźwięki od Dziadka i problem się nie pojawił, jak na razie. A można wiedzieć dlaczego TS koliduje z grą? Quote
Administrator Aslain Posted September 27, 2014 Administrator Posted September 27, 2014 Nie mam pojecia, ale od czasu 0.9.2 rozmawianie na TS w czasie ladowania wywala wszystko. Byc moze z winy XVM, a moze ktoregos moda z paczki, nie bylem w stanie tego namierzyc. Wredny blad. Quote
Recommended Posts