dydex Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 witam ja oraz kilku moich kumpli ma ten sam problem. podczas wczytywania bitwy w poczatkowej fazie gra zawiesza się tylko i wyłącznie podczas wciśniecia przycisku X. Niby mały problem tyle że przeważnie wiekszość ma ts3 ustawiony pod ten przycisk :). Niby nic ale gra również zawiesza się bez włączonego ts3. Quote
Administrator Aslain Posted January 26, 2016 Administrator Posted January 26, 2016 Z tego co wiem to nie wolno uzywac TS do aktywnej rozmowy podczas ladowania bitwy inaczej sie gra moze zwiesic. Quote
dydex Posted January 27, 2016 Author Posted January 27, 2016 gra zawiesza się bez włączonego ts3. załączyłem logi. może coś poradzisz _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted January 27, 2016 Administrator Posted January 27, 2016 W logach nic nie widze. A co jak zmienisz klawisz X na inny? Tez sie nie wiesza podczas ladowania? Quote
dydex Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 (edited) zawiesza się tylko przy wciśniętym przycisku X obojętnie czy jest ts włączony czy nie :) spróbuję usunąć wszystkie mody wyczyścić pamięć i zainstalować od nowa ale ten problem pojawiał się już we wcześniejszych twoich paczkach :( Edited January 28, 2016 by dydex Quote
dydex Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 (edited) trochę zajęło mi ustalenie tego błędu...laptop asus g751jl aplikacja gaming center -invidia geforce experience :) uruchamianie gry poprzez te programy powoduje błąd.!!! coś "gryzie" się z ustawieniami ts3 i wot. Włączenie gry bezpośrednio -wszystko jest ok. pozdrawiam. na marginesie ...obecnie wg zezwala na istalowanie tzw. "chitów" (niektóre są płatne!!!) dla mnie osobiście gra zeszła na psy. nie da się po prostu grać. Edited February 16, 2016 by dydex Quote
Administrator Aslain Posted February 16, 2016 Administrator Posted February 16, 2016 Sytuacja z cheatami jest po za kontrola, WG powinno cos z tym zrobic, inaczej w grze zostana sami cheaterzy a reszta przejdzie do AW... Quote
Recommended Posts