cinek2001 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Witam Dwa dni temu przestała mi się ładować gra - pojawia się ekran startowy, zaczyna się ładować,, pasek dochodzi do ok. 90%, na chwilę się zatrzymuje i ekran ładowania gry znika. Gra daje się odpalić w trybie bezpiecznym bez modów. Wszystkie czynności zalecane przed wysłaniem zgłoszenia zrobione (łącznie z ponowną instalacją gry), problem dala występuje. Załączam wymagane pliki Pozdrawiam _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted January 28, 2016 Administrator Posted January 28, 2016 Nie udalo mi sie odtworzyc problemu, u mnie na tych samych modach laduje sie zawsze, zarowno garaz jak i bitwa. Quote
Maszchit Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Podobny problem posiadałem u siebie, dopiero przy instalacji odznaczenie modów na kierunek patrzenia przeciwnika oraz na jego przeładowanie spowodowało uruchomienie gry. Może przyczyna leżeć gdzieś w tych 2óch modach, Quote
Recommended Posts