Pawik74 Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 (edited) Aslain , mam do Ciebie małą prośbę: zauważyłem że instalator (skrypt deinstalujący wersja.9.13.24) pozostawia pliki po sobie. Jest to cały katalog ASLAIN DLC cache (zawartość około 540 MB). :( Czy możesz tak ustawić program, aby przy następnych wersjach Twojego instalatora odinstalowanie wszystkiego przebiegło całkowicie i pozostał tylko czysty WOT ??? (mogły by zostać oczywiście tylko logi instalacyjne/deinstalacyjne...) pozdrawiam :) Edited February 8, 2016 by Pawik74 Quote
Pawik74 Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Jeśli prośba powyżej jest niemożliwa , prosże napisać co mam usunąć (jakie pliki i katalogi) aby WOT był całkowicie czysty ... Może komuś (programiście) pomoże to stworzyć jakiś program, który będzie usuwał ściągnięte dodatki przez Twój mod Quote
Administrator Aslain Posted February 27, 2016 Administrator Posted February 27, 2016 Uzyj odinstalowanie przez windowsa. Powinno wszystko usunac pod warunkiem ze uzywasz najnowszy instalator. Quote
Recommended Posts