Jump to content

Bład statystyk sesji

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Moze jakis antywirus blokuje? W logach widze ze plik ze statami jest zabezpieczany, ale juz nie wraca z powrotem.

Wlasnie sprawdzalem na tym samym zestawie modow, po reinstalacji paczki nadal widze statystyki w garazu. U mnie gra.

Posted

Aslain

Mam ten problem w tej i poprzedniej aktualizacji gry wcześniej nie miałem anie mam zainstalowanego antywirusa jak tylko zapora systemu windows (win10) więc raczej to nie problem z anty wirusem może inna podpowiedź.

• Administrator
Posted

Nie pomoge wiecej bo nie wiem czemu to Ci sie dzieje. System zabezpieczania pliku ze statami nie zmienialem od paru lat, wykonuje on to co zawsze i nie ma prawa nagle przestac ot tak sobie. Moze to przez W10 cos tam siedzi ukrytego i miesza.

Posted

Cześć właśnie chyba znalazłem problem zapisywania i nadpisywania.

WIN10 po ostatniej aktualizacji automatycznie wyszukuje pliki instalacyjne i ja mam na dysku kilka aktualizacji pobranych modów i dlatego tak się dzieje odizolowałem je i problem zamarł. THX for help me :P

• Upvote 1
Posted

Co dokładnie

Bardzo proste miałem na dysku dokładnie 3 kopie pliku res_mod każda z inną konfiguracją modów.

Stworzyłem w plikach gry folder "Inne mody" i tam miałem 2 pliki res_mod i jeden miałem na pulpicie(tylko nie wiem czy ten też kolidował) był całkiem w inny miejscu nie w plikach gry.

Będzie okazja to to sprawdzę a Microsoft podobno usunęło problem z wyszukiwaniem plików docelowych już podobno w pon. była mini aktualizacja 59k bit.

Więc może już nie być z tym problemu, napewno to sprawdzę

Pozdrawiam Grzegorz

• Upvote 1