snikers1984 Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Cześć Kiedyś zgłaszałem błąd statystyk sesji. I on nadal jeśli podczas instalacji zaznaczam "zachowaj statystyki sesji" więcej w załączonych plikach. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2016 Administrator Posted February 10, 2016 Moze jakis antywirus blokuje? W logach widze ze plik ze statami jest zabezpieczany, ale juz nie wraca z powrotem. Wlasnie sprawdzalem na tym samym zestawie modow, po reinstalacji paczki nadal widze statystyki w garazu. U mnie gra. Quote
snikers1984 Posted February 12, 2016 Author Posted February 12, 2016 Aslain Mam ten problem w tej i poprzedniej aktualizacji gry wcześniej nie miałem anie mam zainstalowanego antywirusa jak tylko zapora systemu windows (win10) więc raczej to nie problem z anty wirusem może inna podpowiedź. Quote
Administrator Aslain Posted February 12, 2016 Administrator Posted February 12, 2016 Nie pomoge wiecej bo nie wiem czemu to Ci sie dzieje. System zabezpieczania pliku ze statami nie zmienialem od paru lat, wykonuje on to co zawsze i nie ma prawa nagle przestac ot tak sobie. Moze to przez W10 cos tam siedzi ukrytego i miesza. Quote
snikers1984 Posted February 13, 2016 Author Posted February 13, 2016 Cześć właśnie chyba znalazłem problem zapisywania i nadpisywania. WIN10 po ostatniej aktualizacji automatycznie wyszukuje pliki instalacyjne i ja mam na dysku kilka aktualizacji pobranych modów i dlatego tak się dzieje odizolowałem je i problem zamarł. THX for help me :P 1 Quote
Administrator Aslain Posted February 14, 2016 Administrator Posted February 14, 2016 Mozesz troche dokladniej napisac co zrobiles, moze przyda sie uzytkownikom W10 w przyszlosci. :) Quote
snikers1984 Posted February 16, 2016 Author Posted February 16, 2016 Co dokładnie Bardzo proste miałem na dysku dokładnie 3 kopie pliku res_mod każda z inną konfiguracją modów. Stworzyłem w plikach gry folder "Inne mody" i tam miałem 2 pliki res_mod i jeden miałem na pulpicie(tylko nie wiem czy ten też kolidował) był całkiem w inny miejscu nie w plikach gry. Będzie okazja to to sprawdzę a Microsoft podobno usunęło problem z wyszukiwaniem plików docelowych już podobno w pon. była mini aktualizacja 59k bit. Więc może już nie być z tym problemu, napewno to sprawdzę Pozdrawiam Grzegorz 1 Quote
Recommended Posts