HopeForTheBest Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 (edited) Witam. Mój problem dotyczy braku wyświetlania się ikon klanowych. W folderze /clanicons ich nie ma, są tylko lokalizacje i dalej folder /clan, a w nim plik .placeholder. Nie dodawałem wszystkich klanów tylko te domyślne. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Edited February 10, 2016 by HopeForTheBest Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2016 Administrator Posted February 10, 2016 Wybrales dobrze opcje ikonek klanowych na stronie XVM? Foldery nie maja z nimi nic wspolnego, one sa wyswietlane automatycznie, a nie z katalogu. Z katalogu tylko kiedy instalujesz jakies duze paczki ikonek. Quote
HopeForTheBest Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 (edited) Na stronie XVM mam tylko wybór ikonek klanów wg ratingu (ja mam na ustawione na 150). Edited February 10, 2016 by HopeForTheBest Quote
Administrator Aslain Posted February 10, 2016 Administrator Posted February 10, 2016 Tak jak pisalem, sa tylko dwie mozliwosci, albo wybierzez paczke ikonek w instalatorze, albo to co masz na stronie XVM w opcjach. Quote
HopeForTheBest Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 No to wiem, ale pomimo tego, że je wybieram to i tak się nie wyświetlają w grze. Quote
Administrator Aslain Posted February 11, 2016 Administrator Posted February 11, 2016 Nie instaluj Flag clienta XVM, mod jest zabugowany w tej wersji XVM, poszukam nowej. (ignoruj flagi wybrane przez użytkowników na stronie XVM) Quote
Recommended Posts