Greg Posted February 16, 2016 Posted February 16, 2016 (edited) Witam .mam następującą propozycje mianowicie -gdy wybieramy mody obok ( w podglądzie )powinno być pokazane jak te mody wyglądają razem ,czyli podgląd wszystkich zaznaczonych modyfikacji widzielibyśmy jak one się komponują razem ,odnośnie garażu byłby na przykład drugi podgląd .Według mnie ułatwiło by to odpowiednie dobieranie swoich modów -aby nie było przypadkowego nakładania się ,bądź instalowania tych które przypadkiem się wcisnęło ,albo ich zapomniało się pstryknąć Prośba tyczy się zarówno Wot jak i Wow ASLAIN czy jest to możliwe do zrobienia ,możesz się do tego odnieść ?! Edited February 21, 2016 by Greg Quote
Administrator Aslain Posted May 4, 2016 Administrator Posted May 4, 2016 Nie da sie zrobic czegos takiego w prosty sposob, wymagalo by strasznie wielkiego nakladu pracy, watpie by ktokolwiek chcial to robic. Ja nie chce napewno. Quote
Recommended Posts