Krzyrek Posted February 21, 2016 Posted February 21, 2016 (edited) WItam. 1. Interesuje mnie mod w którym podczas widoku snajperskiego automatycznie blokowałoby gąski, gdybym chciał się obrócić to nacisnąłbym A lub D. Dość często w ferworze walki nie zauważam że osiągam krawędź wychylenia działa, no i się obracam a celownik się rozjeżdża. W arcie sam blokuje, ale na td już o tym nie pamiętam po każdej zmianie pozycji. 2. Jest mod na automatyczne używanie gaśnicy? 3. Jak zrobić aby po bitwie zamiast garażu był widok pola ostatniej bitwy? Kiedyś tak miałem ale nie wiem jak to przywrócić :) Edited February 21, 2016 by Krzyrek Quote
Administrator Aslain Posted February 21, 2016 Administrator Posted February 21, 2016 1. W paczce jest mod do blokowania dziala w trybie snipera w TD, jest w PMOD gdzie wybierasz wielkosci zoom-in itp. 2. Zakazany, to cheat 3. kliknij prawym guzikiem na ikonkce zmiany hangaru. Quote
Krzyrek Posted February 21, 2016 Author Posted February 21, 2016 Dzięki za odpowiedź. Podpowiedz jeszcze proszę jak się nazywa ta opcja do blokowania gąsek bo nie znalazłem. Znalazłem wyłączenie hamulca ręcznego dla TD, jedynie, chyba nie o to Ci chodzi? Quote
Administrator Aslain Posted February 21, 2016 Administrator Posted February 21, 2016 Tak to jest to. Quote
Recommended Posts