johnymetallicaPL Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Witam, mam następujący problem: podczas gier w plutonie (jak gram sam to problem nie występuje) co kilka bitew podczas ładowania mapy (jak jest plansza z graczami i nazwą mapy i typem rozgrywki) ładuje mi do końca paska i nie pokazuje się mapa w momencie gdy już powinna - gra się zwiesza i mam cały czas tę planszę z ładowaniem z pełnym paskiem. Muszę wyłączyć grę (alt+F4) i na nowo odpalić. Potem kilka bitew jest ok i znów to samo - nie jest to jakieś częste, ale jest irytujące bo tracę czas na wyłączenie i ponowne włączenie gry. Na całe szczęście mogę wejść do tej bitwy co się ładowała. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 27, 2016 Administrator Posted February 27, 2016 Nie rozmawiales czasem na TS, albo innym komunikatorze glosowym podczas ladowania sie bitwy? Quote
johnymetallicaPL Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 No rozmawiam, pod lewym altem mam przycisk do mówienia. Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2016 Administrator Posted March 3, 2016 Jest taki problem ze jak sie rozmawia na ts podczas ladowania bitwy, to bitwa moze sie nie zaladowac. Quote
johnymetallicaPL Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Aha, spoko :) to nie będę nic gadał podczas ładowania bitwy i tyle :) Quote
Recommended Posts