rassook Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Witam! Zainstalowałem dzisiaj Twoją paczkę modów, jak zwykle wrzuciłem pliki do res mods, dorzuciłem również mody spoza paczki (które zawsze działają jak należy) oraz zrobiłem coś czego nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek robił przy korzystaniu z Twojej paczki modów. Otóż w pobranych plikach znalazł się folder o nazwie "_fonts_for_Aslains_Modpack", a w nim kilkanaście czcionek. Wszystkie pliki z tego katalogu przerzuciłem do Windows/Fonts. Odpaliłem grę i oto jak wygląda: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Próbowałem poradzić sobie z tym problemem usuwając wszystkie czcionki, które przerzuciłem do Windows/Fonts, ale to nie pomogło. Nie pomogło również usunięcie nowych modów i wrzucenie starej paczki. Jedynie wyczyszczenie całego katalogu res mods podziałało, natomiast po zainstalowaniu modów problem nie znikł. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pliki: _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2016 Administrator Posted February 28, 2016 Ten folder powstaje tam po to aby uzytkownicy ktorym sie fonty nie zainstalowaly, mogli zrobic to recznie. Nalezy kliknac pare razy na danej czcionce i potem na guzik instalacji. I tak z kazdym fontem tam, powinno pomoc. Quote
rassook Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Zainstalowałem jak radzisz, ale nic to nie pomogło. :( Quote
Administrator Aslain Posted February 28, 2016 Administrator Posted February 28, 2016 Sprawdze jeszcze logi pozniej i powiem ktory to font konkretnie brakuje w systemie. Quote
rassook Posted February 28, 2016 Author Posted February 28, 2016 Ok już mi się udało naprawić. :) Quote
Recommended Posts