wieslaw_ Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 Założyłem wątek na forum WoWs'a na temat pozbycia się ARP ale fajnie by było jakby znalazła się taka opcja (Sekcja ARP) w Twoim instalatorze, gdzie można by się tego pozbyć jednym kliknięciem. Zostawiam pod rozwagę.http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/45705-wyglad-arp-nie-jestesmy-na-to-skazani/ Pozdrawiam, stały użytkownik :) Quote
wieslaw_ Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Aslain czy jest jakaś szansa na usuwanie skina ARP w Twoim modpacku? Jesteś w stanie to opanować? plz :) Quote
Administrator Aslain Posted March 1, 2016 Administrator Posted March 1, 2016 Ale to dziala na 100% ? bo ten mod widze stary jest i nikt go nie aktualizuje, nie lubie dodawac mody ktore maja male szanse na kontynuowanie, zobacze. Quote
wieslaw_ Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 No właśnie to jest ciekawe bo wrzuciłem kontent u siebie i mi działa. Quote
wieslaw_ Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 (edited) Oh dzięki widzę, że dodane :) Edited March 3, 2016 by wieslaw_ Quote
Recommended Posts