kojottus Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Mam dziwny błąd podczas grania w momencie śmierci czekając do końca bitwy lub wychodząc do garażu wyskakuje mi takie okienko (plik 1) jedyną opcją jest zamkniecie gry i włączenie od nowa i przy próbie zalogowania wyskakuje "zostałeś rozłączony z serwerem" i nie można się zalogować do garażu. W trybie bezpiecznym bez modów można, nawet reset komputera nie pomaga dopiero zainstalowanie modów od nowa. Zdążyło się to kilka razy i za każdym razem próbowałem zmienić mody instalowane ale i tak to wyskakuje. Przy ostatnim screnie wyskakuje okienko że jestem zalogowany na serwerze 1 przy ręcznej zmianie na serwer 2 wyskakuje "zostałeś rozłączony z serwerem" _Aslains_Installer.log _Aslains_Installer_CompList.log _Aslains_Installer_Options.inf python.log xvm.log Edited March 2, 2016 by kojottus Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2016 Administrator Posted March 3, 2016 Wybrales instalacje Hangaru Hangman, i on ma taka opcje ze ustawia ostatnia pozycje gdzie zginales na mapie jako aktualny garaz, mozna to wylaczyc w opcjach tego moda w garazu, klikajac na ikonke garazu. Co do problemow z serverem ze po rozlaczeniu loguje do innego serwera, to dzieje sie to przez to ze wybrales automatyczne logowanie. Co do samych problemow ze wywala z serwera to watpie aby jakis mod na to wplywal, raczej net/komp na ktorym sie gra. Quote
Pawik74 Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 U mnie jakiś tydzień temu też było wyskakiwanie z gry do okna klienta do logowania. Odkryłem że jak za mało pamięci ma gra WOT do uruchomienia. Zwiększono plik wymiany systemu i jak ręką odjął... Quote
Recommended Posts