avox93 Posted March 3, 2016 Posted March 3, 2016 Witam, od dawna używam Twoich modów i nigdy nie było problemów z instalatorem. W najnowszej wersji nie da się NIC zainstalować, żadnego moda. Na koniec instalacji wyskakuje mi błąd, załączam screena, Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2016 Administrator Posted March 3, 2016 Wyglada ze instalator jest blokowany czyms na kompie. Na poczatek pobierz najnowszy instalator, jesli go pobrales juz wczoraj, to zrob to ponownie i zobacz. Generalnie stawiam na jakiegos antywira. Quote
avox93 Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Niestety po ponownym ściągnięciu występuje ten sam błąd. Antywirusa żadnego nie mam. Pozostaje mi czekać na kolejną wersję i mieć nadzieję, że błąd ustąpi... Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2016 Administrator Posted March 3, 2016 Mozesz czekac, ale to loteria, proponuje sprawdzic windowsa, na 100% to wina komputera a nie instalatora. Quote
avox93 Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 Poprzednie wersje instalowały się bez problemu. Mógłbyś podlinkować jakąś starszą wersję? Quote
Administrator Aslain Posted March 3, 2016 Administrator Posted March 3, 2016 Antywir lubi sobie ubzdurac pomiedzy wersjami ze cos tam widzi, i blokuje, nawet jak myslisz ze nie masz antywira, to pewnie i tak go masz w windowsie pod postaciami systemowych programow ochronnych od spyware itp. Ja bym sie upewnil co tam masz. Link do starszych wersji instalatora jest zaraz pod linkami do pobierania modpacka, ale ostatnio nie aktualizowalem go testuje rozne serwery. Tam znajdziesz pewnie jakies starsze wersje. Quote
Recommended Posts