Jump to content

Wyłączają się dźwięki wersja 45

Recommended Posts

Posted
Cześć.

Jest problem przy wersji 45. podobny był bodajże przy wersji 43.

Wyłączają się dźwięki w grze. Według mnie to problem instalatora. Przypominam mi się, że przy zmianie instalatora (wcześniejsza wersja paczki) też miałem ten problem ale reset wota pomagał (gra odpalała) bez dźwięków.

W tym momencie podczas bitwy dźwięki same się wyłączają. Nie ma określonego czasu raz zaraz przy starcie innym razem pod koniec, czasem w ogóle nie ma dźwięków.

Używam modów dźwiękowych:

-Odgłosy dział: Kriegstreiber's Guns

-Odgłosy silników:  Kriegstreiber's Engine

-Odgłosy trafień:  Kriegstreiber's Hit

Odgłosy załogi : Kapitan Bomba

Posted

Kolego musisz dodać z folderu WoT-a Aslain.logs.zip-archiwum WinRaR,7 ZIP,zależy jaki masz program do archiwum zainstalowany.Obok "cytuj" wyświetli się "edytuj",na dole pod postem klikasz 'Przeglądaj",w folderze WoT-a znajdziesz za folderem res_mods,załącz ten plik i to wszystko.Z opisu co zainstalowałeś niczego Aslain nie dowie się.Przy okazji,widziałem że sprawdzasz statki to wszystko oprócz zegara z hitlogiem działa,twój modpack z grą są  dla firewalla i antywira bezpieczne nie do skanowania.Odinstalowałem pqaczkę i gra się odpailiła,bitwy płynnie,parę zagrałem,połowie w bitwie ping poszedł na 200 z fpsy na 20 klatek:)Plotki chodzę,że w tym tyg mają wypuścić patcha,można się spodziewać na półapki po zainstalowaniu Modów.

• Administrator
Posted

Tak jak napisano powyzej. Wybierz jakies inne dzwieki zalogi albo wylacz te na probe. Generalnie jutro albo pojutrze wszystkie mody dzwiekowe przestana dzialac i tak.