kortoxx Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 (edited) W przypadku korzystania z Zeiss zoom występuje błąd jak na obrazku. Niestety nie mam plików phyton ani xvm. Doszedłem do tego metodą prób i błędów, dlatego też mam zainstalowany tylko ten mod. Nie wiem czy taki błąd jest ze wszystkimi Zeiss-ami, ale na 2 innych również jest ten sam błąd. Edit: Inne mody z sekcji modyfikacje kamery powodują ten sam błąd. _Aslain_logs.zip Edited March 10, 2016 by kortoxx
mlynowy Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Generalnie czytam , że twórcy zmienili sporo w tym paczu w technikaliach i mi też pieprzą się tekstury , nie działają mody itp. trzeba poczekać lub grać bez.
Administrator Aslain Posted March 12, 2016 Administrator Posted March 12, 2016 W przypadku korzystania z Zeiss zoom występuje błąd jak na obrazku. Niestety nie mam plików phyton ani xvm. Doszedłem do tego metodą prób i błędów, dlatego też mam zainstalowany tylko ten mod. Nie wiem czy taki błąd jest ze wszystkimi Zeiss-ami, ale na 2 innych również jest ten sam błąd. Edit: Inne mody z sekcji modyfikacje kamery powodują ten sam błąd. Sciagnij instalator .01, powinno tam byc naprawione.
Recommended Posts