stukov Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Jak wyżej po zainstalowaniu 9.14.00 i odpaleniu bitwy nie można obracać wieżą czołgu Quote
Zinnat Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Jak u moich przedmówców. Po instalacji świeżej paczki modów 9.14.00 nie można ruszać (obracać) wieżą. Nic innego problemów nie sprawia. Paczkę zainstalowałem "na czysto". Również i grę przeinstalowałem bo samemu coś tam mąciłem i nie zrobiłem kopii zapasowych. Do postu dołączam wymagane logi. Po namyśle.. Stosuję ikonki panelu Webium, niektóre modele czołgów są zastępowane ikonkami innego zestawu, chyba tego który jest w czystej aslainowej paczce. [screen: ikonki.png]. Więcej grzechów nie pamiętam. _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
buli202 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 tez tak mialem wszedlem w tryb snajperski i wrocilo do normy Quote
Zinnat Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Mnie tryb snajperski nie pomaga, sprawdzałem od razu. W trybie snajperskim tak jak w zwykłym, widać przemieszczający się kursor ale działo się nie przesuwa. Nie ma dźwięku typowego dla poruszeń wieżą, a i wystrzał nie leci w kierunku patrzenia. Quote
Zipiz Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Wystarczyłoby gdybyście poczytali w angielskiej wersji. Miałem to samo. problem z wieżą, która się nie obracała. Wystarczyło usunąć PMOD stats i wszystko pięknie działa. Ech leniuszki Quote
Administrator Aslain Posted March 12, 2016 Administrator Posted March 12, 2016 Nowy instalator 01 naprawia ten problem, o ile pobraliscie go po 20:50. Quote
Recommended Posts