AgRe5t Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Witam. Po zainstalowaniu modpacka wersja "Aslains_XVM_WoT_Modpack_Installer_v.9.14.00" wyłapałem na razie kilka błędów: - nie działa czat klanowy w garażu - nie widać co ktoś napisał, chociaż okienko "miga" - nie można też nic napisać - nie działa czat podczas gry - niektóre ikonki czołgów "J1mbo" nie wyświetlają się poprawnie (min. SU-100, T1 Hevy, itd...) - pomimo zaznaczonej opcji "wychył działa" podczas instalacji modpacka nie ma go w grze (brak znaczników) - celownik artyleryjski "J1mbo" już od kilku wersji modpacka nie zawiera informacji o czasie lotu pocisku, pomimo faktu, iż jest on widoczny na podglądzie w instalatorze - podczas jednej z gier "zaświecił się" M4 med amerykański, widać go było na minimapie, widać było jego podpis i ilość HP ale samego czołgu nie było widać - strzelając w miejsce gdzie stał (pomimo, że się nie wyświetlał) można mu było zadawać obrażenia WOT_logs.zip Quote
Zinnat Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Odnośnie ikonek, też to zauważyłem dla innego zestawu, jak opisałem w poście: http://aslain.com/index.php?/topic/4992-po-wczytaniu-do-bitwy-nie-można-obracać-wieżą/?p=25496dot. tych samych czołgów. Quote
Administrator Aslain Posted March 12, 2016 Administrator Posted March 12, 2016 Czy problemy sa na nowej paczce 01 tez? Takiej pobranej po 20:50 wczoraj. Quote
Recommended Posts