eRaGoNNN1 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Witam. Chciałbym zgłosić swoje problemy dotyczące paczki modów 9.14. 1. A więc tak, po zainstalowaniu paczki, gdy ktoś do mnie napisze w wot, to miga mi tylko okienko, że dostałem wiadomość, natomiast treść wiadomości jest pusta. Gdy odinstaluje mody wszystko działa poprawnie. 2. Zauważyłem, że w paczce brakuje elementu: Strzałki po bokach ekranu (na zielono, gdy jestem bezpieczny; na czerwono gdy ktoś ma na mnie bicie, na fioletowo gdy ktoś do mnie celuje). 3. Ostatnim brakiem jaki zauważyłem, jest brak opcji włączenia ukazywania się wn8 i DMG podczas bitwy. Proszę o pomoc co do błędu i odpowiedź, czy te 2 elementy zostaną dodane do paczki. Z góry dziękuję. Pozdrawiam! Quote
Administrator Aslain Posted March 12, 2016 Administrator Posted March 12, 2016 1. Nie instaluj modow do chatu, ponoc pomaga - bede na to patrzyl jeszcze. 2. Mod niezaktualizowany, nie ma co prosic o dodanie modow ktore usunalem z powodow patcha wg. Jak beda dzialac to je dodam. 3. Jak wyzej. 1 Quote
Recommended Posts