Mr_Sarna Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Jak wyżej. Pokazuje kompletnie pustą zakładkę PRZEBIEG SŁUŻBY. Dołączam potrzebne pliki i zdjęcie. Druga rzecz, w grze nie jestem wstanie wpisać cokolwiek w polu wpisywnia wyszukiwania graczy. Dokładnie w Szukaj Graczy oraz Kontakty. Także załączam zdjęcia. Pozdrawiam, wierzę, że to pomoże ! ;) _Aslain_logs.zip python.log xvm.log Quote
Administrator Aslain Posted March 12, 2016 Administrator Posted March 12, 2016 Sciagnij ponownie modpack 01 i daj znac czy dalej sie to dzieje. Quote
Administrator Aslain Posted March 12, 2016 Administrator Posted March 12, 2016 Juz wiem jesli chodzi o brak okna z profilem gracza, powodem jest mod Niestandardowe ikonki pocisków, modułów i konsumów by ArasGrandpa Zaktualizuje go dzisiaj. Quote
Mr_Sarna Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Super ! Dzięki wielkie za pomoc ! A wiadomo o co chodzi z tymi wiadomościami? I zapomniałem dodać.. czasem blokuje Menu podczas bitwy, jak się zrobi ALT+TAB czyli zmiana widoku pasków lewego i prawego drużyny wtedy można Esc wejść w Menu, tak to się nie da czasem. Pozdrawiam Quote
Administrator Aslain Posted March 13, 2016 Administrator Posted March 13, 2016 Chata prawdpopodobnie blokowala zabugowana wersja pmod, nie powinno sie to juz dziac. Quote
Recommended Posts